Over ons

Wie zijn wij?

In de beginjaren richtte AVRA zich voornamelijk op het graven van geulen en het leggen van kabels. De groei zat er snel in, waarbij  wij ook projecten op regiebasis zijn gaan uitvoeren.

AVRA heeft zich ontwikkeld tot een volwaardige aannemer met steeds meer specialisme en kennis. Door onze continue ontwikkeling en door het monitoren van de marktvisie, zijn we uitgegroeid tot hoofdaannemer.
Wij wilden echter verder gaan dan Nederland en zagen dat ons buurland achterbleef op het gebied van infrastructuur. Sinds 2017 zijn we ook actief op de Duitse markt. Inmiddels heeft AVRA meerdere vestigingen in zowel Nederland als Duitsland en zijn er meer dan 250 collega’s dagelijks actief. Met een team van specialisten voorzien we dagelijks bewoners van stabiel en snel internet. Bij AVRA zetten we ons in voor hoogwaardige en kwalitatieve infrastructuur.

In Nederland richten wij ons momenteel op projecten in wegenbouw en glasvezel, maar als organisatie zijn wij voortdurend bezig met het ontwikkelen van nieuwe mogelijkheden voor de toekomst.

“De toekomst is dichterbij dan je denkt”

Onze missie en visie gaan hand in hand om de wereld voor te bereiden op een stabiele toekomst.

Missie

Een solide bouwpartner zijn voor opdrachtgevers binnen de infrawereld waarbij er rekening gehouden wordt met people, planet en profit. Door onze kwaliteit, zekerheid en nauwkeurigheid staan wij voor betrouwbare en voorspelbare resultaten.

Visie

De wereld vooruithelpen door middel van duurzame en efficiënte oplossingen voor de infrastructuur.

Onze passie voor het werk

Wij geloven dat de combinatie van kwaliteit, betrouwbaarheid en deskundigheid ons onderscheidt. Bij AVRA nemen we onze beloften serieus en staan wij voor de kwaliteit die wij leveren, waardoor onze opdrachtgevers vertrouwen hebben in onze organisatie en werkwijze.

Al onze medewerkers hebben de juiste diploma’s en certificaten en door samen met onze opdrachtgevers op één lijn te zitten, slagen we er altijd in om elk project succesvol op te leveren.

 

Veiligheid

Veiligheid staat bij AVRA Group hoog in het vaandel. Wij zorgen altijd voor een gedegen risicoanalyse en nemen alle nodige veiligheidsmaatregelen. Onze medewerkers zijn opgeleid en getraind om veilig en efficiënt te werken. Ook worden zij continu bijgeschoold op het gebied van veiligheid. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat onze werkzaamheden altijd verantwoord en veilig worden uitgevoerd.

Kwaliteit

AVRA staat bekend om de hoge kwaliteit die wij leveren. Wij zijn er trots op dat we onze klanten de hoogst mogelijke kwaliteit kunnen bieden. Of het nu gaat om wegenbouw, glasvezel of andere infrastructurele projecten, wij streven altijd naar het beste resultaat

Onze medewerkers zijn speciaal opgeleid en hebben jarenlange ervaring om ervoor te zorgen dat elke taak tot in de perfectie wordt uitgevoerd. Bij AVRA gaan we voor niets minder dan het allerbeste en dat is terug te zien in de projecten die we opleveren.

Deskundigheid

Deskundigheid is één van de belangrijkste pijlers binnen AVRA. Wij geloven dat onze medewerkers de drijvende kracht zijn achter onze organisatie en de sleutel tot succes. Daarom zorgen wij er altijd voor dat onze medewerkers beschikken over de juiste kennis en vaardigheden om hun werk optimaal uit te voeren.

Binnen AVRA hebben wij een breed scala aan experts in huis, van technische specialisten tot projectmanagers en van uitvoerders tot engineers. Onze medewerkers zijn niet alleen deskundig, maar ook gedreven en gepassioneerd. Zij hebben hart voor de zaak en zijn altijd bereid om een stapje extra te zetten voor onze opdrachtgevers. Dit maakt dat wij bij AVRA altijd kunnen vertrouwen op hoogwaardige kwaliteit en betrouwbare service.