Altenbeken-Bad Lippspringe

Startdatum: 2021

Aansluitingen: 1.600 woningen

Status: afgerond

AVRA Group is verheugd om aan te kondigen dat we in opdracht van Deutsche Glasfaser (DG) en in samenwerking met de gemeenten Altenbeken en Bad Lippspringe, een glasvezelnetwerk gaan aanleggen in deze gemeenten in Duitsland. Het project omvat de aansluiting van 1600 woningen op snel en betrouwbaar internet via glasvezel.

Glasvezel is de toekomst van internetconnectiviteit en biedt talloze voordelen voor zowel particulieren als bedrijven. Met glasvezel kunnen gebruikers genieten van ongekende snelheden, vrijwel geen vertragingen of haperingen tijdens het streamen, gamen of videobellen, en een betrouwbare verbinding voor al hun digitale behoeften.

Voor de gemeenten Altenbeken en Bad Lippspringe betekent de aanleg van glasvezel een enorme stap voorwaarts in de digitale infrastructuur. Het stelt de inwoners in staat om te profiteren van snel internet voor thuiswerken, online onderwijs, e-commerce, entertainment en meer. Het opent ook de deur naar nieuwe mogelijkheden voor lokale bedrijven en de economie van de gemeenten.

AVRA Group is trots om deel uit te maken van dit project om deze belangrijke mijlpaal te bereiken. Onze ervaren teams zullen zorgvuldig en efficiënt de civiele werkzaamheden uitvoeren om het glasvezelnetwerk aan te leggen en de woningen aan te sluiten op deze geavanceerde technologie.

We kijken uit naar de positieve impact van glasvezel op de gemeenten Altenbeken en Bad Lippspringe en hun inwoners, en we zijn er trots op om een bijdrage te leveren aan de verbetering van de digitale connectiviteit in deze regio.

{"autoplay":"true","autoplay_speed":"3000","speed":"300","arrows":"true","dots":"true","rtl":"false"}