Lippstadt-Ost

Startdatum: 2022

Aansluitingen: 3.200 woningen

Status: afgerond

AVRA Group is verheugd om samen met Deutsche Glasfaser (DG) en de gemeente Lippstadt-Ost een glasvezelnetwerk aan te leggen in deze gemeente in Duitsland. Het project omvat de aansluiting van 3200 woningen op snel en betrouwbaar internet via glasvezel.

Glasvezel is de toekomst van internetconnectiviteit en biedt talloze voordelen voor zowel particulieren als bedrijven. Met glasvezel kunnen gebruikers genieten van ongekende snelheden, vrijwel geen vertragingen of haperingen tijdens het streamen, gamen of videobellen, en een betrouwbare verbinding voor al hun digitale behoeften.

Voor de gemeente Lippstadt-Ost betekent de aanleg van glasvezel een enorme verbetering van de digitale infrastructuur. Het stelt de inwoners in staat om te profiteren van snel internet voor thuiswerken, online onderwijs, e-commerce, entertainment en meer. Het opent ook de deur naar nieuwe mogelijkheden voor lokale bedrijven en de economie van de gemeente.

AVRA Group zal zorgvuldig en efficiënt de civiele werkzaamheden uitvoeren om het glasvezelnetwerk aan te leggen en de woningen aan te sluiten op deze geavanceerde technologie. We streven ernaar om de inwoners van Lippstadt-Ost te voorzien van verbeterde digitale connectiviteit en bij te dragen aan de verdere ontwikkeling van de gemeente.

{"autoplay":"true","autoplay_speed":"3000","speed":"300","arrows":"true","dots":"true","rtl":"false"}