Maastricht-West

Startdatum: 2022

Aansluitingen: 24.000 woningen

Status: bezig

De meest zuidelijke stad van Nederland krijgt glasvezel!

Met veel trots is AVRA Group in september 2022 begonnen met het aanleggen van een glasvezelnetwerk in de prachtige stad Maastricht.

Het project omvat de aansluiting van maar liefst 24000 woningen op snel en betrouwbaar internet via glasvezel.

Glasvezel is de toekomst van internetconnectiviteit en biedt talloze voordelen voor zowel particulieren als bedrijven. Met glasvezel kunnen gebruikers genieten van ongekende snelheden, vrijwel geen vertragingen of haperingen tijdens het streamen, gamen of videobellen, en een betrouwbare verbinding voor al hun digitale behoeften.

Voor Maastricht-West betekent de aanleg van glasvezel een enorme stap voorwaarts in de digitale infrastructuur. Het stelt de inwoners in staat om te profiteren van snel internet voor thuiswerken, online onderwijs, e-commerce, entertainment en meer. Het opent ook de deur naar nieuwe mogelijkheden voor lokale bedrijven en de economie van de stad.

AVRA Group is trots om deel uit te maken van dit grootschalige project om deze belangrijke mijlpaal te bereiken. Onze ervaren teams zullen zorgvuldig en efficiënt de civiele werkzaamheden uitvoeren om het glasvezelnetwerk aan te leggen en de woningen aan te sluiten op deze geavanceerde technologie.

We kijken uit naar de positieve impact van glasvezel op Maastricht-West en haar inwoners, en we zijn er trots op om een bijdrage te leveren aan de verbetering van de digitale connectiviteit in de regio Maastricht.

{"autoplay":"true","autoplay_speed":"3000","speed":"300","arrows":"true","dots":"true","rtl":"false"}