Tappenbeck

Startdatum: 2021

Aansluitingen: 700 woningen

Status: afgerond

AVRA Group heeft het genoegen om aan te kondigen dat we in samenwerking met Deutsche Glasfaser (DG) en de gemeente Tappenbeck een glasvezelnetwerk zullen aanleggen in deze gemeente in Duitsland. Het project omvat de aansluiting van 700 woningen op snel en betrouwbaar internet via glasvezel.

Glasvezel is de toekomst van internetconnectiviteit en biedt talloze voordelen voor zowel particulieren als bedrijven. Met glasvezel kunnen gebruikers genieten van ongekende snelheden, vrijwel geen vertragingen of haperingen tijdens het streamen, gamen of videobellen, en een betrouwbare verbinding voor al hun digitale behoeften.

Voor de gemeente Tappenbeck betekent de aanleg van glasvezel een enorme verbetering van de digitale infrastructuur. Het stelt de inwoners in staat om te profiteren van snel internet voor thuiswerken, online onderwijs, e-commerce, entertainment en meer. Het opent ook de deur naar nieuwe mogelijkheden voor lokale bedrijven en de economie van de gemeente.

AVRA Group is verheugd om deel uit te maken van dit project en zal zorgvuldig en efficiënt de civiele werkzaamheden uitvoeren om het glasvezelnetwerk aan te leggen en de woningen aan te sluiten op deze geavanceerde technologie.

We kijken ernaar uit om de gemeente Tappenbeck te voorzien van verbeterde digitale connectiviteit en de inwoners te helpen profiteren van de voordelen van glasvezel.

{"autoplay":"true","autoplay_speed":"3000","speed":"300","arrows":"true","dots":"true","rtl":"false"}